Tabbladen

vrijdag 4 november 2011

Paard voor ziek vriendinnetje

Robin zou vandaag bij haar vriendinnetje gaan spelen maar die was eerder deze week ziek van school naar huis gegaan. Toen hoorden we vandaag dat ze een nachtje in het ziekenhuis was en Robin maakte zich zorgen. Anne zou toch wel haar knuffeltje bij zich hebben? Nou, dat zouden haar papa en mama vast wel geregeld hebben maar toch hebben we maar een extra knuffel gemaakt die we morgen even langs gaan brengen. Het is een co-productie van moeder en dochter. Samen de stofjes uitgezocht en Robin heeft zelf ook gespeld en geknipt. Ik ga toch maar eens achter een klein stofschaartje aan want de borduurschaartjes zijn te klein voor Robin maar de stofschaar is zo groot als haar onderarm. Het zelf naaien ging niet met die bochtjes.
Het paard is gelukt, met kamsnaps als oogjes en naar wens van Robin een paars met roze zadel. Het in elkaar zetten van 2 pootjes hebben we samen gedaan, toen moest ons meisje naar bed en heb ik het paard afgemaakt.  Patroon komt van Farbenmix klik


Vanmorgen hebben we het paardje afgeleverd met een stapel kleutertijdschriften en een kaartje. Het paardje staat nu voor de deur bij Anne - er was niemand thuis - dus als er iemand thuiskomt vinden ze deze vrolijke vriend meteen.

6 opmerkingen:

 1. heel erg leuk geworden! daar is ze vast blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief cadeautje ! Hopenlijk knapt ze snel weer op en kunnen ze er samen mee spelen !

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kadootje en wat leuk dat jullie dat samen zo gemaakt hebben!

  Hopelijk gaat het snel beter met Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend lief paard is het geworden! En natuurlijk een superlief gebaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een origineel en bijzonder cadeau, helemaal omdat je dochter zelf mee geholpen heeft. Het zieke vriendinnetje zal er vast erg blij mee zijn.

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi geworden en wat leuk dat jullie echt samen hebben gemaakt. Beterschap voor Anne.

  BeantwoordenVerwijderen