Tabbladen

woensdag 23 april 2014

Een plantentas van een ANWB tas

Het is vakantie en Robin liep met haar ziel onder haar arm rond. Na kleien, computer en kralen rijgen sloeg de verveling toe. Geen vriendinnetjes die thuis waren dus er moest wat bedacht worden. Nu is het huis hier al weken in de ban van potjes met gezaaide plantjes dus ...... werd er een plantenzak gemaakt.

We begonnen met een tas van de ANWB (ipv tafelzeil) voor het materiaal en een tuto van Mrs Busy die we wat aanpasten. Een strook van 75 * 20 cm is tot plantenpot gevouwen. Robin heeft het naaiwerk bijna helemaal zelf gedaan en het resultaat wacht nu op een plantje. Nu zijn de plantjes die gezaaid zijn nog erg klein dus het vullen moet nog even wachten. Let vooral even op de proffesionele werkwijze van Robin met het potlood achter haar oor. Oh, en het maken van de gaatjes om te zorgen dat "de plantjes niet verzuipen" was wel erg leuk. Bedankt voor die duidelijk uitleg Mrs Busy.

Andere planten tasjes van tafelzeil http://noeksblogt.blogspot.nl/2011/05/zo-gemaakt.htmlNog een stukkie zeil gekocht en zie hier, nog meer plantenzakjes. Deze met plantje erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten