Tabbladen

vrijdag 2 november 2012

Turnpakje

Vorige week was de Sancho clubdag en daar was een workshop turnpakje maken. Eerst was de wens roze met roze en roze maar toen ik Robin voorbeeld van een pakje dat Diana gemaakt had had laten zien was Robin op slag verliefd daarop. Vanaf het moment dat ik het plaatje had laten zien tot aan de clubdag zo'n 3 weken later vroeg ze bijna dagelijks of ik al aan het pakje mocht beginnen. Helaas voor haar, geduld was nodig. Maar op de clubdag kon ik aan de slag. We hadden de maten aan Wilma door moeten geven en Wilma had de pakjes al voorgeknipt. We kregen een instructie er ze had een bak met allerlei restjes zodat we de pakjes ook nog leuk konden versieren. Robin haar wens was goud met een roze band en ster en ook een paarse ster.
Zie hier het resultaat gedragen door een superblij kind.

Uiteindelijk is het pakje best lang mee gegaan. Toen ze er echt uit gegroeid was heeft het buurmeisje het nog gedragen.


Ik vroeg of het pakje naar wens was en ze riep "nog mooier dan ik gedacht had". Het zit wel een beetje strak al maar goed, als deze te klein is zal ik een nieuwe maken.
Nu maar hopen dat ze het pakje morgen met gym een beetje goed aan en uit krijgt. Ik denk dat dat wel zal lukken want ze heeft de halve dag hier in haar pakje rondgehuppeld. Op de foto een blij ei, ze mag bij hoge uitzondering op de rugleuning van de bank staan omdat dat wel een leuk plekje is voor een foto.

5 opmerkingen:

 1. Hij is super leuk geworden en leuk om je dochter zo blij te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk geworden zeg! Ze straalt ook helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi geworden, en fijn dat ze na het lange wachten zo tevreden is met het resultaat. Eigenlijk kwam ik op je site vanwege je 'postzaktas' en het 'sancho-effect', die ga ik maar snel opzoeken.

  Nienke (NienkeB)

  BeantwoordenVerwijderen