Tabbladen

zondag 28 april 2013

Kniebroek, stoer maar met roze

Van een deel van de buit van de lapjesmarkt heb ik een kniebroek voor Robin gemaakt. De deelnaden van de broek heb ik weggelaten omdat het patroon van de stof te onregelmatig was om het patroon dan nog fraai te krijgen. Er zit nog geen knoop op omdat het model een nachtje bij opa logeert. Als de broek wijd valt dan kan ik nu door de opening in de broekband nog een stuk elastiek naar binnen schuiven. Het patroon is Y1313 uit de youngimage zomer 2013.En ik ben er best trots opdat de patroontjes aardig aansluiten. 100% aansluiten kon niet omdat het patroon niet overal hetzelfde was. Daar had ik mij wat op verkeken

3 opmerkingen:

 1. Ik heb hem voor Elisa gemaakt en bij haar was hij veel te ruim in de taille.De volgende ga ik met een elastische boord maken.Hij zit verder goed en Elisa vind hem lekker zitten met een riem om :-)
  Ik vind jouw stofje echt super!!Heel leuk geworden zo!

  Groetjes Janneke


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Janneke, mazzel dan dat ik de band nog open heb gelaten. Dan kan er mooi elastiek in gedaan worden. Heb jij wel alle deelnaden gemaakt? De naaivolgorde met alle deelnaden vond in nogal vreemd.

   Verwijderen
  2. Nou Janneke, er zit nu een stuk elastiek in. Inderdaad beetje wijd.

   Verwijderen