Tabbladen

donderdag 17 januari 2013

Mijn werkplekkie

Mijn goede voornemen was om mijn werkkamer dit jaar eens opgeruimd te krijgen zodat het werkblad ook echt gebruikt kan worden om aan te zitten. Meestal wordt het blad namelijk aan het zicht onttrokken door dienbladen met hobbyspul en stapels tijdschriften.
Maar 2 middagen opruimen gaf een voldaan gevoel en de foto's tonen het resultaat. Erik was verbaasd over hoeveel spul ik toch in die ene kast weet te krijgen. Het buro stond eerst een kwartslag gedraaid maar dan stond het diepe blad voor het raam en kon in niet bij het raam zonder op het blad te moeten klimmen. Nu kan ik goed bij het raam en het gordijn en de stopcontacten zijn nu ook bereikbaar zonder onder het buro door te moeten kruipen. Alle lappen enzo zitten in de kast en zolang het daarin blijft passen gaat het goed ;-) En een andere kast is geen optie, deze is ooit voor Robin geboren werd door ons met hulp van opa het trapgat door geduwd. Daar zat hij eerst muurvast maar de kast kwam los maar kan echt niet meer naar beneden zonder doorgezaagd te worden.4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er goed uit! Je kan op de kast met herinneringen ook een opzetkast zetten:
  http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/kasten-buffetkasten/m611296917-mooie-grenen-witte-opzetkast-buffetkast-brocante.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neeeeeee, die zit dan ook in no time weer vol. Leegwerken die kast is een beter idee ;-)

   Verwijderen
  2. Het is wel een leuk kastje wat je linkt ;-)))

   Verwijderen
 2. Ik ruim ook met regelmaat mijn kamer op, maar op de een of andere manier ligt het bureau altijd weer vol. Hoe kan dat toch he? :-) Ik trok net de deur ook maar weer even dicht. Er liggen te veel ideeen op mijn bureau.

  BeantwoordenVerwijderen