Tabbladen

zondag 12 februari 2012

Borduren wil niet lukken grrrr

Ben lekker met de borduurmachine aan de slag maar het lijkt wel of dit borduurtje kuren heeft. De eerste en derde borduurstap (de donkerbruine tak en de pluimpjes van de uil) lussen een beetje. En aangezien ik alles met brother garen borduur waar ik altijd mee borduur lijkt het niet aan het garen te liggen. Tot de pootjes ging het vervolgens weer goed maar de pootjes kostte twee naalden en leverde een gat in de handdoek omdat ik net even de kamer uitgelopen was ;-(. Toen het spoelhuis er maar uit gehaald en schoon gemaakt al had ik dat bij de vlinders die ik gister borduurde ook al gedaan. Bij de ogen weer een naaldbreuk dus deze handdoek en het uilenpatroon verdwijnen in de bak. Op de foto zie je ook dat bij de donkerbruine kleur zie je ook dat het bovengaren helemaal naar de onderkant komt. Bij die delen van de borduur is ook een andere steek gebruikt dan bij de rest van het patroon. Het patroon springt ook nogal letterlijk van de hak op de tak. Niet van de ene uit eerst een paar steekjes maar eerst een witte snavel links, dan een snavel rechts, dan een oog links, dan weer een sprong naar rechts. De borduurvolgorde kan een stuk beter.

2 opmerkingen:

  1. Ohoh, dat ziet er niet goed uit nee! En het was nog wel zo'n leuk borduurtje! Dat het zo zou gaan, wist ik natuurlijk van tevoren ook niet, maar ik vind het wel jammer. :(
    Groetjes, Mio

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kan natuurlijk ook aan mij liggen dat het fout gaat hoor. Maar de vlinders op de jurk uit mijn vorige post gingen wel goed dus ik zie niet waarom deze ineens met dezelfde instellingen bijnbepaalde kleuren fout gaat. De naaivolgorde is ook gHeel vreemd, klein vlakte links, dan weer rechts, dan weer links en gehupt weer nar rechts.nik geef deze gewoon op!

    BeantwoordenVerwijderen