Tabbladen

zondag 14 november 2010

Schooltas

Na het zien van allerlei leuke schooltasjes heb ik de gok ook eens gewaagd en tasjes besteld om te versieren. Supersnelle levering trouwens, 's middags hier besteld en 2 dagen later in huis terwijl het uit DL moest komen.
Hier het resultaat van mijn eerste poging. Ik moest weer moeilijk doen natuurlijk, de klep van het tasje is net groter dan het bereik van mijn borduurmachine en ik moest en zou de hele klep geborduurd hebben. Dus in 2 etappes borduren en net langs de randjes van de klep waarbij de machine bleef haken aan een van de banden. Resultaat is 2 vossen ipv 1 vos, de eerste was namelijk per ongeluk verschoven en om de schade te beperken heb ik de vos in het midden maar afgemaakt. Toen het patroon opnieuw geopend om de herten en de boom op de juiste plek te krijgen waardoor er nu een illegale vos verstopt zit achter een van de herten. Volgende tas wordt dus met een borduur uit een stuk en iets minder strak langs de randjes ;-)
o'ja, in het middel van de tas een lelijk stuk, daar zat nog een bandje wat ik weggehaald heb. Omdat het eronder niet mooi is moet hier nog een applicatie komen maar daar heb ik nu even geen zin in. Tas is toch voor de kerst dus ik heb nog een maandje de tijd.
o'ja, de sluitingen hebben eigenlijk metalen uiteinden maar die heb ik er afgeknipt en de bandjes even met de aansteker vastgesmolten.

1 opmerking:

  1. Leuk zeg! Dat wil ik ook nog eens doen.
    Ik vind het wel grappig die vos achter dat hert.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen