Tabbladen

zondag 22 juni 2014

Broek Jule

Deze week de broek Jule gemaakt voor Robin. Het zou een proefbroek worden uit een rest stof die ik nog had maar Robin werd helemaal enthousiast en ik ook dus is de broek ook maar gewoon afgemaakt als een echte broek. Oh, een proefbroek om te kijken of het model naar de zin zou zijn.
Ik vraag mij af of ik het model nu moet aanpassen of dat hij gewoon een maatje kleiner zou moeten. Van de zijkanten heb ik op taille hoogte namelijk overal ongeveer 1 cm moeten versmallen en de kont kan beter. Het achterpand zit iets te hoog voor Robin haar holle rug.
Robin wilde oranje stiksels, voor de zekerheid heb ik het even 3 keer nagevraagd maar het moest echt oranje zijn. Nou, genoeg oranje stiksels dacht ik zo. De rits zit er echt superstrak in met behulp van deze tuto. De stof was net te weinig waardoor de pijpen alleen in stukken nog uit de stof konden. Geknipt op de camping tijdens een regenbui lag 1 stuk stof iets scheef wat een draaipijp opleverde maar gelukkig alleen aan de onderkant. Dit waren even de beslommeringen over de broek, desondanks zijn Robin en ik erg tevreden over het resultaat. Een knalbroek.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke broek is dit geworden. Als je dochter maar genoeg beweegt dan valt de draaipijp helemaal niet op :-)

    BeantwoordenVerwijderen